Şi-a înjunghiat fără milă copilul de cinci ani, apoi s-ar fi sinucis după ce s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina într-un copac

DISTRIBUIȚI

Şi-a înjunghiat fără milă copilul de cinci ani, apoi s-ar fi sinucis după ce s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina într-un copac. Este povestea terifiantă a unui tată care şi-a pedepsit copilul pentru faptele mamei sale. Cel puţin, asta cred rudele care povestesc că, înainte de a-şi ataca propriul copil, bărbatul a aflat că soţia lui intenţiona să divorţeze. Deşi rănit grav, micuţul a avut mare noroc. Medicii l-au transportat de urgenţă la spital, iar intervenţia chirurgicală i-a salvat viaţa.  Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Episodul sângeros a avut loc puţin înainte de miezul nopţii. Bărbatul, care lucra ca IT-ist la o firmă din Bucureşti, a mers ieri dimineaţă să-şi viziteze copilul, care locuia la bunicii săi, într-o comună din Vrancea. Întreaga zi, povestesc rudele, bărbatul a petrecut tot timpul cu copilul de doar cinci ani. Spre seară însă, acesta şi-a atacat din senin fiul. Supărat că soţia intentase divorţ, cel mai probabil, spun martorii, acesta şi-a revărsat furia asupra micuţului. L-a înjunghiat fără milă şi a fost nevoie de intervenţia rudelor, care au auzit strigătele disperate ale copilului, pentru ca bărbatul să fie oprit. Când a realizat ce a făcut, omul s-a urcat la volan şi în scurt timp a intrat cu maşina în pom.

Anchetatorii cred că la mijloc este vorba de sinucidere.

Între timp, rudele au sunat la 112 şi imediat la faţa locului a ajuns un echipaj medical care l-a transportat pe copil de urgenţă la spital. Micuţul a intrat direct pe masa de operaţie, iar medicii au reuşit să-i salveze viaţa. Copilul este acum internat în stare stabilă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Focşani. Ancheta oamenilor legii continuă, iar trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropisiei.