Şi-a dat demisia şi s-a apucat de antreprenoriat. Şi-a deschis propriul atelier de creaţie, a schiţat prima colecţie şi a început să producă pantofi. Între timp, atunci cînd nu este în atelier, călătoreşte prin toate colţurile lumii

DISTRIBUIȚI

Visa să coloreze viaţa femeilor în nuanţe pastelate şi să le pună un strop de magie în fiecare pereche de pantofi purtată de domniţe. Şi toate acestea şi le imagina de la biroul de corporatistă dintr-o multinaţională. Într-o zi a decis că e vremea să facă mai mult decât să viseze. Şi-a dat demisia şi s-a apucat de antreprenoriat. Şi-a deschis propriul atelier de creaţie, a schiţat prima colecţie şi a început să producă pantofi. Între timp, atunci cînd nu este în atelier, călătoreşte prin toate colţurile lumii. Recent, s-a întors din Bali acolo unde şi-a pus în practică pasiunea pentru fotografie.

Diana are 34 de ani. Zâmbeşte şi aproape că nu-i vine să creadă cum era atunci când era corporatistă. Îşi ţinea visele închise într-o cutie şi doar îşi imagina cum ar fi să le transforme în realitate, dar nu avea destul curaj.

După 13 ani, a decis să-şi lase libere visele şi să îndrăznească, aşa că a demisionat.

Industria nu-i era străină. Părinţii ei aveau o fabrică de încălţăminte aşa că a învăţat tot ce putea învăţa. A pornit la drum cu o investiţie de 8000 de euro, bani proprii. Trei luni a aşteptat prima comandă, dar a meritat. Acum, Diana studiază tendinţele, iese pe stradă şi observă lumea şi tot ea este cea care schiţează designul. Mai departe, ideile ei prind viaţă în mâna specialiştilor cu care lucrează.

Te poţi îmbrăca în negru din cap până în picioare, dar, atunci când porţi o pereche de pantofi coloraţi, se schimbă întreaga stare din acea zi. Fiecare pereche de încălţăminte este lucrată manual iar atenţia la detalii este ceva de la care nu poate face rabat. Încalţă înainte fiecare pereche de pantofi pe care urmează să o lanseze. Aşa, spune ea, se asigură că femeile care-i vor purta creaţiile se vor simţi confortabil şi speciale. Aşa, a învăţat să le cunoască şi ştie clar cum s-au schimbat preferinţele femeilor, în timp.