Şi-a ajutat soţul să treacă peste cea mai mare cumpănă a vieţii, cancerul la colon, convingându-l să adopte un stil de viaţă sănătos. O doamnă din Constanţa şi-a dat seama că un aspect important în combaterea unei boli grave este şi atenţia asupra alimentaţiei

DISTRIBUIȚI

Şi-a ajutat soţul să treacă peste cea mai mare cumpănă a vieţii, cancerul la colon, convingându-l să adopte un stil de viaţă sănătos. Nu vorbim despre o făcătoare de minuni, ci despre Manuela. O doamnă din Constanţa, care şi-a dat seama că un aspect important în combaterea unei boli grave este şi atenţia asupra alimentaţiei. Ea şi soţul ei au adoptat alimentaţia raw vegan. Medicii spun că acest tip de cancer se poate vindeca, pe lângă tratamentul dat de specialişti, şi prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Reporterii Prima TV au stat de vorbă cu cei doi soţi.

Manulea Costea este adepta unui stil de viaţă sănătos şi al unui regim alimentar raw vegan. Această schimbare în viaţa ei nu a venit însă întâmplător.

În urmă cu 5 anil, soţul ei a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar chirurgul i-a spus la acea vreme că ar fi indicat să consulte şi un medic nutriţionist pentru o schimbare a stilului alimentar.

Costel, soţul Manuelei a spus DA acestei acestei provocări.

Costel şi-a dat seama că mai important decât să mănânce carne este să rămână în viaţă.

Cele mai multe mulţumiri i le datorează chiar Manuelei, cea care a fost mereu alături de el şi l-a motivat să continue să lupte pentru o viaţă sănătoasă.

Pentru ea, alimentaţia raw vegană a devenit de atunci o adevărată pasiune. Din acest motiv ea şi-a deschis chiar şi un site iar astăzi şi-a lansat şi prima carte, care cuprinde peste 100 de reţete ieftine şi rapide, după cum spune chiar ea.

Ea a împărtăşit tehnicile acestui stil de viaţă chiar şi măicuţelor de la o mănăstire din Constanţa, care s-au arătat mai mult decât încântate de reţetele Manuelei.