Shannen Doherty continuă lupta istovitoare cu cancerul. Actriţa a postat pe pagina de Instagram un filmuleţ în care dansează, chiar dacă este slăbită de la chimioterapie

DISTRIBUIȚI

Shannen Doherty continuă lupta istovitoare cu cancerul dar nu renunţă la felul optimist de a privi lucrurile şi încearcă pe cât posibil să ducă o viaţă normală. Recent, actriţa a postat pe pagina de Instagram un filmuleţ în care… dansează, chiar dacă este slăbită de la chimioterapie.

Cea mai recentă postare a lui Shannen de pe Instagram este o dovadă în plus că se luptă din răsputeri cu boala care o macină. Actriţa s-a filmat dansând alături de mama ei şi de antrenoarea sa, Neda Soderqvist.

Cu toate că chimioterapia o epuizează, Shannen este foarte energică, cel puţin în videoclip. Ulterior, actriţa din Beverly Hills 90210 a mărturisit că radioterapia este foarte grea, dar tot nu renunţă la mişcare.

sursa: Instagram

SHANNEN DOHERTY: „Radiaţiile sunt istovitoare, intră în tine şi, uneori, de abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc. Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte”, a scris Shannen pe Instagram.

Mai mult, acrteiţa  a  mai spus că „a mărit porţia zilnică de radiaţii pentru a termina… săptămâna aceasta”. Şi antrenoarea lui Shannen, Neda a mprturisit că pentru ea, Shannen este o eroină.

sursa: Instagram

NEDA SODERQVIST: „Urmărind-o pe Shan pe acest drum, mi-a dat o lecţie de viaţă. Niciodată n-am auzit-o să se plângă de ceva. Durerea este insuportabilă, dar ea nu a lăsat niciodată cancerul să o doboare. Eroina mea!”, a spus Neda, pe pagina de socializare.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în luna mai a suferit o opera

ie de mastectomie la un sân.Shannen Doherty a devenit celebră datorită rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210” şi Prue Halliwell din serialul „Farmece/Charmed”.