Sfârşit teribil pentru un bărbat din Timişoara. Acesta a fost strivit în propria maşină după ce a intrat cu autoturismul într-o bornă de kilometraj

DISTRIBUIȚI

Sfârşit teribil pentru un bărbat din Timişoara. Acesta a fost strivit în propria maşină după ce a intrat cu autoturismul într-o bornă de kilometraj de pe marginea drumului. Un şofer a văzut în oglinda retrovizoare momentul impactului şi a oprit imediat. Omul a fost cel care a sunat la 112, însă medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut face nimic.Poliţiştii, în schimb, au descoperit că tânărul nici nu avea permis de conducere.

Daniel Cornuţ se îndrepta, seara trecută, spre casă, acolo unde îl aştepta fetiţa lui de doar câţiva ani. La un moment dat, ar fi călcat prea tare pedala de acceleraţie, într-o curbă, timp în care autoturismul a derapat pe şoseaua udă şi s-a izbit de o bornă de beton.

Imactul a fost fatal pentru bărbat. Medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru a-l salva. Pompierii s-au chinuit minute bune să-l scoată pe şofer dintre fiarele contorsionate.

Oamenii legii au aflat că tânărul nu avea permis de conducere şi că numerele găsite pe maşină aparţineau, de fapt unui alt autoturism. Pe contul de socializare al victimei, mesajele de condoleanţe nu mai contenesc să apară. Prietenii nu înţeleg de ce bărbatul s-a urcat la volan fără să aibă permis de conducere. O anchetă a poliţiştilor va descoperi cauzele exacte ale accidentului.