Sfârşit cumplit pentru un agent de pază din Buzău, tatăl a doi copii. Maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism şi proiectată pe contrasens, unde a izbit în plin o cisternă cu furaje

DISTRIBUIȚI

Sfârşit cumplit pentru un agent de pază din Buzău, tatăl a doi copii. Maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism şi proiectată pe contrasens, unde a izbit în plin o cisternă cu furaje. Autoturismul a luat foc după impact, iar şoferul n-a mai avut nicio şansă să scape cu viaţă din flăcări. Poliţiştii, dar şi inspectorii de muncă au început o anchetă.

Bărbatul de 39 de ani era angajat la o firmă de pază şi se afla în timpul unei intervenţii când s-a produs tragedia. Şi-a condus cei doi copii în prima zi de şcoală apoi a pornit la drum. La ieşirea din Buzău, şoferul ar fi semnalizat că virează la stânga, moment în care maşina lui a fost izbită violent din spate de un alt autoturism. În urma impactului, maşina bărbatului de 39 de ani a fost proiectată într-o autocisternă…apoi a luat foc.

Şoferul a rămas prins între fiarele maşinii, iar pompierii ajunşi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în accident au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar bărbatul care ar fi provocat întreaga tragedie s-a ales acum cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Şi inspectorii în muncă au început o anchetă. Traficul pe drumul naţional 2B Buzău- Brăila a fost blocat timp de aproximativ două ore.