Sezonul rece şi-a intrat în drepturi şi aduce cu el şi binecunoscutele viroze şi îmbolnăviri. Victime sunt mai ales persoanele care nu au un sistem imunitar bine pus la punct. Iar în cazul celor care nu se pot obişnui cu modificările climatice şi scurtarea zilei, se mai instalează şi depresia

DISTRIBUIȚI

Sezonul rece şi-a intrat în drepturi şi aduce cu el şi binecunoscutele viroze şi îmbolnăviri. Victime sunt mai ales persoanele care nu au un sistem imunitar bine pus la punct. Iar în cazul celor care nu se pot obişnui cu modificările climatice şi scurtarea zilei, se mai instalează şi depresia. Există însă şi o soluţie inovatoare pentru combaterea acestor probleme. Vorbim despre terapia cu ozon, care are efect asupra întregului organism şi ne ajută să ne întărim sistemul imunitar, principalul aliat în lupta cu boala.

Oana este o fire mai sensibilă şi obişnuia să răcească des. A încercat tot felul de medicamente, unele fără rezultat, până când a auzit de la o prietenă de terapia cu ozon.

A ales să continue şedinţele mai ales acum că a venit frigul. Toamna, virozele respiratorii se transmit cel mai uşor printre cei care au deja un sistem imunitar slăbit. Ozonoterapia sistemică este un tratament inovativ care are efect revigorant asupra întregului organism. Ajută la eliminarea toxinelor şi întăreşte sistemul imunitar, dar este recunoscută şi pentru combaterea altor afecţiuni.

Procedura nu este deloc dureroasă şi se realizează cu ajutorul unui aparat special.

Şi cum temperaturile sunt mai scăzute acum, la unele persoane se instalează şi depresia, indusă de modificările climatice şi scurtarea zilei.

Pentru tratarea unor afecţiuni locale, se administrează injectările cu ozon sub piele.

Pentru prevenirea bolilor, medicii recomandă între 5 şi 10 şedinte de ozonoterapie. Procedura este benefică şi în tratarea cicatricilor, acneei şi a cearcănelor.