Serialul Trăsniţii sărbătoreşte episodul cu numărul 1.500. Urmăriți cele mai simpatice aventuri ale lui Pupăză, Gogoaşe, Chiorete şi Vandame, în această seară, de la 22.30, la PrimaTV

DISTRIBUIȚI

Intră în casele telespectatorilor de mai bine de 14 ani şi nu se opreşte aici. După ce serialul Trăsniţii a fost desemnat de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv serial românesc, iată că povestea lui continuă. În această seară, serialul Trăsniţii sărbătoreşte episodul cu numărul 1.500. Serialul continuă să vă aducă pe micile ecrane cele mai simpatice aventuri ale lui Pupăză, Gogoaşe, Chiorete şi Vandame. Aşadar, nu pierdeţi episodul aniversar, în această seară, de la ora 22.30, la PrimaTv!

Aşa cum ne-au obişnuit, carismatici şi amuzanţi, Gogoaşe, Chiorete, Pupăză, Vandam şi-au unit forţele şi ne-au pregătit o grămadă de surprize şi momente amuzante. Carismaticele noastre personaje aniversează în această seară… episodul cu numărul 1500 din Trăsniţii.

Este o cifră impresionantă, care înseamnă 18.000 de ore de filmare, mai exact, doi ani neîntrerupţi de muncă pe platoruile de filmare. Totul, pentru ca Trăsniţii noştri să aducă telespectatorilor bucurie şi zâmbete.

Povestea „Trăsniţilor” continuă de luni până joi, de la ora 22.30, la Prima TV.