Serghei Mizil trece prin clipe de coşmar. Ana, fiica lui, a fost implicată într-un grav accident rutier şi riscă să rămână mutilată

DISTRIBUIȚI

Serghei Mizil trece prin clipe de coşmar. Ana, fiica lui, a fost implicată într-un  grav accident rutier şi riscă să rămână mutilată. Ana a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă riscul de a nu rămâne cu sechele pe viaţă este minim.

Serghei Mizil nu mai are linişte. Fiica lui, Ana a suferit un accident cumplit de maşină, chiar în noaptea dintre ani. Ana era singură în maşină atunci când a pierdut controlul automobilului. Omul de afaceri era în Cipru, să petreacă Revelionul şi a aflat vestea de abia în urmă cu două zile, atunci când s-a întors în ţară:

Serghei Mizil se teme că fiica lui ar putea rămâne cu sechele pe viaţă din cauza accidentului suferit.

Se pare că înainte cu doar câteva luni să se întâmple accidentul, Ana a fost ameninţată cu moartea. Aceasta a făcut aceste lucruri publice, pe pagina de socializare. Chiar dacă la acel moment nu a dat importanţă ameninţărilor, acum, Ana se teme pentru viaţa ei.

Mai mult, se pare că după accident, fiica omului de afaceri a fost şi jefuită. Serghei s-a plâns că fiicei lui i-au fost furaţi în jur de 3000 de lei, pe care îi avea la ea în acel moment.