La ora 19.00 este așteptat anunțul oficial: Dacă școlile vor fi închise, și miercuri 11 ianuarie, în București și în alte județe din cauza ninsorilor și a gerului

DISTRIBUIȚI

Școlile ar putea fi închise, și miercuri 11 ianuarie, în București și în alte județe, din cauza ninsorilor și a gerului, anunțate pentru săptămâna în curs. Marți spre miercuri se așteaptă din nou ninsori abundente în București și sud-estul țării.

Cantitatile mari de zapada cazute in ultimele zile, dar si gerul si viscolul anuntate pentru zilele viitoare au determinat inspectoratele scolare sa ia decizia inchiderii scolilor si gradinitelor in mai multe judete.

Asadar, astăzi, 9 ianuarie, cursurile sunt suspendate in totalitate in judetele Bacau, Olt, Iasi, Neamt, Timis, Galati, Maramures, Braila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botosani, Buzau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Vrancea, Tulcea si municipiul Bucuresti.

De asemenea, cursurile vor fi suspendate partial in judetele Sibiu (o unitate de invatamant), Prahova (o unitate de invatamant), Alba (10 unitati de invatamant), Mures (trei unitati de invatamant), Cluj (doua unitati de invtamant), Hunedoara (patru unitati de invatamant), Dambovita (o unitate de invatamant).

Marti, 10 ianuarie, scolile vor fi inchise in Bacau, Olt, Iasi, Neamt, Timis, Tulcea, Galati, Maramures, Dolj, Suceava, Botosani, Buzau, Ialomita, lfov, Constanta, Vrancea si municipiul Bucuresti.

Tot marti, cursurile vor fi suspendate partial in judetele Sibiu (o unitate de invatamant), Alba (cinci unitati de invatamant), Hunedoara (patru unitati de invatamant).