Scene violente petrecute în curtea unui magazin în Dâmboviţa. Un tânăr pus pe scandal a intrat într-un magazin şi nu s-a lăsat până nu şi-a descărcat nervii pe fostul bărbat al mătuşii sale, dar şi pe actuala lui soţie

DISTRIBUIȚI

Scene violente petrecute în curtea unui magazin în Dâmboviţa. Un tânăr pus pe scandal a intrat într-un magazin şi nu s-a lăsat până nu şi-a descărcat nervii pe fostul bărbat al mătuşii sale, dar şi pe actuala lui soţie. Bărbatul spune că femeia este vinovată pentru divorţul mătuşii sale. Victima, de 45 de ani, a ajuns la spital cu ambele mâini rupte. Întrega scenă a fost surpinsă de camerele de supraveghere ale magazinului. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

 

Episodul sângeroos a avut loc în comuna dâmboviţeană Pietrari. Andrei, bodyguard de meserie, era extrem de supărat pe actuala soţie a unchiului său, pe care o crede vinovată de divorţul bărbatului. Aseară, alături de câţiva prieteni, tânărul a dat buzna în magazinul femeii şi cu toţii au început să împartă pumni în stânga şi în dreapta.

Fostul unchi al tânărului s-a ales cu ambele mâini rupte după încăierare şi va avea nevoie de multe săptămâni de recuperare.

Scenele s-au petrecut în faţa copilului femei, o fetiţă de doar cinci ani.

Cei doi soţi se tem acum pentru viaţa lor, mai ales că, spun aceştia, deşi au sunat la 112, niciun poliţist nu s-a deplasat la faţa locului pentru a vizualiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Oamenii sunt hotărâţi să îşi facă dreptate şi spun că vor depune plângere la Parchet.