Scene de o violenţă greu de descris într-un bar din Dâmboviţa. Cinci bărbaţi s-au certat din cauza unei femei, iar totul a degenerat rapid şi s-a terminat cu o băiataie cruntă

DISTRIBUIȚI

Scene de o violenţă greu de descris s-au petrecut într-un bar din Dâmboviţa. Cinci bărbaţi s-au certat din cauza unei femei, iar totul a degenerat rapid şi s-a terminat cu o băiataie cruntă. Unul dintre ei a fost lovit atât de rău, încât e de mirare că încă mai trăieşte. Şi soţia lui a fost bătută. Acum, doi dintre scandalagii au fost arestaţi pentru lovire şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Vă avertizez că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Totul s-a întâmplat în comuna dâmboviţeană Bucşani şi a fost filmat de camerele de surpaveghere montate în bar.

Conflictul ar fi pornit din cauza unei femei curtate de trei tineri. Cum a aflat de acest lucru, soţul ei şi fratele acesteia au răbufnit.

Pe filmare apare fratele femeii, un bărbat de 41 de ani care, vrând să îşi facă dreptate singur, a luat două sticle şi a încercat să atace. În acel moment a început să primească, din toate direcţiile, o ploaie de lovituri. Degeaba a încercat fratele lui să îl scape. Totul s-a terminat abia când victima era la pământ, nemişcată.

Poliţia a prins doi dintre scandalagii şi acum ei sunt deja arestaţi. Cel de-al treilea agresor este căutat în continuare, iar anchetatorii cred că el a plecat în Spania.