Scandalurile sexuale care au cuprins Biserica Ortodoxă Română par să nu-şi găsească sfârşitul! Un bărbat care pretinde că este fratele seminaristului care a întreţinut relaţii sexuale cu fostul Episcop de Huşi face dezvăluiri incendiare

DISTRIBUIȚI

Scandalurile sexuale care au cuprins Biserica Ortodoxă Română par să nu-şi găsească sfârşitul! Un bărbat care pretinde că este fratele seminaristului care a întreţinut relaţii sexuale cu fostul Episcop de Huşi face dezvăluiri incendiare. Acesta a dat detalii despre întreaga aventură. Din înregistrarea ajunsă în presă, rezultă că filmul demn de industria pornografică, apărut pe internet cu câteva luni în urmă, ar fi fost realizat chiar în ziua în care mama fostului elev a fost înmormântată.

Este înregistrarea halucinantă dintre un anume Vasile, care pretinde că este fratele seminaristului, care a întreţinut relaţii sexuale cu Episcopul de Huşi, şi un alt preot.

Oamenii sunt revoltaţi.

Corneliu Bârlădeanu şi-a dat demisia din scaunul episcopal pe 18 august, după ce pe internet a apărut un material video în care acesta întreţinea relaţii sexuale cu un fost elev de la Seminarul Teologic. Fostul preot s-a retras la o mănăstire.