Scandal mare în Sala Sporturilor din Constanţa. Forţele de ordine au fost nevoite să folosească gazele lacrimogene la meciul dintre Handbal Club Dobrogea Sud şi Dinamo

DISTRIBUIȚI

A fost scandal mare în Sala Sporturilor din Constanţa! Forţele de ordine au fost nevoite să folosească gazele lacrimogene la meciul dintre Handbal Club Dobrogea Sud şi Dinamo, în momentul în care echipa de la malul mării conducea cu două goluri diferenţă. Fanii dinamovişti au început scandalull şi s-au luat pur şi simplu la bătaie cu paznicii. În tribune se aflau şi susţinători ai echipei dobrogene, printre care şi copii, care au avut de suferit din cauza gazelor. Până la urmă, galeria dinamovistă a fost evacuată, iar meciul a continuat. Scorul final a fost de 27 la 25 în favoarea dobrogenilor.

Meciul de handbal dintre H.C Dobrogea Sud şi Dinamo a fost marcat de incidente violente între fanii dinamovişti şi stewarzi. Altercaţia a izbucnit cu mai puţin de două minute înainte de fluierul de final. Forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene. În tribună se aflau şi copii, care au fost prinşi în mijlocul altercaţiei. În ajutorul lor au sărit imediat jucătorii Vujadinovici şi Angelovski.

Meciul a fost reluat după zece minute, timp în care fanii dinamovişti au fost evacuaţi din sală. Câţiva dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Nu doar în tribune au fost probleme. Tensiunea s-a simţit şi pe terenul de joc. Trei jucători au primit cartonaşul roşu, unul de la gazde şi doi de la oaspeţi. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 27 la 25.