Scandal la o casă de pariuri din Gorj. Mai mulţi jucători au speculat faptul că nu fusese actualizată ora, odată cu trecerea la cea de vară, şi au pariat exact pe numerele ieşite deja câştigătoare în Grecia. Profiturile sunt fabuloase

DISTRIBUIȚI

E scandal în lumea jocurilor de noroc, după ce reprezentanţii unei case de pariuri din Gorj susţin că au fost fraudaţi! Mai mulţi jucători au speculat faptul că nu fusese actualizată ora, odată cu trecerea la cea de vară, şi au pariat exact pe numerele ieşite deja câştigătoare în Grecia. În aceste condiţii, profiturile sunt fabuloase: cam de 10 ori mai mari decât bugetul localităţii în care s-a petrecut grozăvia. Numai că banii nu au ajuns în buzunarele pariorilor şi se pare că nici nu vor ajunge, după cum susţin reprezentanţii casei de pariuri.

Totul s-a întâmplat duminică, la aproape 10 ore după ce România a trecut la ora de vară. 

Unul dintre jucători a sesizat problema şi, împreună cu mai mulţi amici, au pariat sume modice pe numerele pe care deja le aveau afişate pe internet. Cele mai multe bilete de loterie au fost jucate într-o agenţie din localitatea Muşeteşti, judeţul Gorj. 

Jucătorii recunosc faptul că au ştiut despre această eroare, dar nu acceptă sub nicio formă faptul că sunt vinovaţi, aşa cum susţin reprezentanţii casei de pariuri.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-una dintre agenţii se vede cum pariorii aleg de pe internet exact numerele câştigătoare. În aceste condiţii, reprezentanţii lanţului de agenţii de pariuri au anunţat că vor încerca să îi convingă pe câştigători să restituie sumele, altfel vor depune plângere la poliţie.