Scandal după înmormântarea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeş, soţul artistei, l-a dat în judecată pe fratele ei, chiar în ziua în care cântăreaţa s-a stins din viaţă

DISTRIBUIȚI

Regretata artistă, Ileana Ciuculete a fost condusă ieri pe ultimul drum, dar şi-a lăsat rudele în plin scandal. Cornel Galeş, soţul artistei l-a dat în judecată pe fratele ei, chiar în ziua în care cântăreaţa s-a stins din viaţă.

Ileana Ciuculete a fost înmormântată ieri, dar a lăsat în urma ei durere fără margini şi multe lucruri nerezolvate, mai ales în familie. În urmă cu două zile să fie condusă pe ultimul drum, rudele Ileanei Ciuculete au făcut face la căpătâiul artistei, însă în realitate, între ei s-ar părea că este un adevărat război care este pe cale să izbucnească.

Pe 14 martie, chiar în ziua în care artista s-a stins din viaţă, soţul ei, Cornel Galeş a înregistrat o cerere de dare în judecată pe numele lui Aurel Ciuciulete, fratele Ileanei şi a soţiei lui, Maria Şerbănoiu.

sursa: Click.ro

un apropiat al familiei: „Se pare că neînţelegerile au pornit de la un imobil. Fratele ei, Aurel, nu ar fi vrut să şe dea Ileanei şi lui Cornel o semnătură pentru un cadastru la imobilul pe care aceasta l-a trecut pe numele fiului ei mai mare, Mugurel, atunci când s-au împăcat (…)”, a spus un apropiat al familiei, potrivit click.ro

Cu toate acestea, rudele Ileanei s-au purtat firesc, la priveghi şi nu au lăsat impresia că au existat neînţelegeri între familii, în trecut.

Pe de altă parte, fostul soţ al Ileanei Ciuculete, Valeriu Sfetcu are numai cuvinte de ocară la adresa lui Cornel Galeş, actualul soţ al artistei. S-a spus că Ileana şi soţul ei, au vândut casa în care locuiau, înainte ca aceatsa să moară, însă fostul soţ îl acuză pe Cornel… de escrocherie:

sursa: Agentul VIP

VALERIU SFETCU, fostul soţ al Ileanei Ciuculete:

„Deci, dacă s-a vândut casa înainte să moară, asta înseamnă că acest om este un om necinstit, nesincer, a ştiut mai de mult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de ficat, deşi ăla nu se face aşa, la o săptămână. (…) Eu am spus de la început că acest om este un escroc, am spus de la început că Ileana nu are cum să se transforme într-un om care să nu aibă mila de copiii ei. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale de acest şmecher”, a spus Valeriu Sfetcu, pentru o emisiune TV.

Cornel Galeş nu a răspuns acestor acuzaţii.

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă pe 14 februarie, din cauza unei boli galopante. Artista a fost diagnosticată cu o formă rară de Hepatita C.