Să nu te poţi mişca sau vorbi este un adevărat coşmar! Un chin pe care îl trăieşte însă, zilnic, din luna martie o fetiţă în vârstă de 13 ani

DISTRIBUIȚI

Să nu te poţi mişca sau vorbi este un adevărat coşmar! Un chin pe care îl trăieşte însă, zilnic, din luna martie o fetiţă în vârstă de 13 ani. A ajuns la spital pentru o operaţie după care, în mod normal, ar fi trebuit să îşi continue viaţa fără alte dificultăţi. Acest lucru însă nu s-a întâmplat. În timpul intervenţiei, fata a fost lăsată în stop circulator 12 minute, timp în care creierul nu s-a mai oxigenat. Acum, ea nu poate nici măcar…să spună că o doare ceva. Părinţii sunt disperaţi şi nu ştiu încotro să o apuce. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Clipeşte! Acesta este singurul lucru pe care Adriana il poate face singură, fără ajutor.

Respiră printr-un furtun, mănâncă la fel, nu poate să se mişte şi nici să vorbească.

Fata suferă de tetralogie Fallot şi a fost operată prima dată la vârsta de 5 ani. Operaţia a fost una reuşită atunci, iar copila a dus o viaţă normală până în martie, anul acesta, când medicul a hotărât că trebuie operată din nou pentru înlocuirea valvei pulmonare cu o proteză biologică.

De data acesta însă, operaţia nu a decurs aşa cum se aşteptau, iar din fetiţa normală de altădată, Adraiana a devenit…o legumă.

Ea este unicul copil al familiei Lefter şi reprezintă motivul pentru care părinţii se trezesc dimineaţa.

Să îşi revină la normal e imposibil, dar ca starea sa să se îmbunătăţească cât de cât, se poate! Totul însă, cu bani! Foarte mulţi bani!

Pe lângă acestă recuperare, fetei îi sunt aplicate regulat perfuzii şi face zilnic kinetoterapie. Tatăl lucrează ca vatman pe tramvai, iar cu salariul său nu poate acoperi aceste costuri.

Priveşte neputincios la fata lui pe care ar vrea să o salveze, dar nu ştie cum. S-a împrumutat peste tot, iar acum spune că a ajuns la capătul puterilor. Dacă doriţi să ajutaţi acestă familie, care nu a vrut altceva, decât să îşi vadă copilul sănătos, puteţi dona în contul afişat pe ecran.

Până acum, din donaţii, familia Lefter nu a primit decât…64 de lei.