Să circuli pe străzile Capitalei zilele acestea poate fi o adevărată aventură, mai ales pentru pietoni. Foarte mulţi şoferi parchează haotic, chiar şi acolo unde parcatul este strict interzis

DISTRIBUIȚI

Să circuli pe străzile Capitalei zilele acestea poate fi o adevărată aventură… mai ales pentru pietoni. Foarte mulţi şoferi parchează haotic, chiar şi acolo unde parcatul este strict interzis. Zeci de maşini blochează refugii de tramvaie sau trotuare iar alţii îşi lasă autoturismele pe trecerile de pietoni fără să se gândească la trecătorii care fac sport extrem printre maşini. Poliţiştii au ieşit în trafic şi au aplicat amenzi usturătoare.

Şeful de la Ministerul Comunicaţiilor nu a ieşit afară, dar şoferul a zbughit-o imediat după ce l-am luat la întrebări.
Pe aceeaşi trecere de pietoni şi-a parcat o doamnă bolidul.

Şoferiţa care şi-a parcat maşina pe o parte din trecerea de pietoni a venit după un sfert de oră. A stat un pic de vorbă cu poliţiştii şi a plecat pe motiv că trebuie să-şi ia documentele. Nu a mai revenit iar autoturismul l-a lăsat…. tot pe trecere. În consecinţă, a primit o amnedă de 500 de lei.
Problema gravă este că bucureştenii care vor să se urce în tramvaiul din acea zonă nu pot. Şi asta pentru că şoferii şi-au parcat maşinile chiar în refugiu RATB.
Primarul general al Capitalei a anunţat astăzi că va ridica toate maşinile care sunt parcate pe prima bandă de mers.
Deasemenea poliţiştii rutieri fotografiază şi împart amenzi usturătoare tuturor şoferilor care încalcă legea.