Să circuli cu RATB-ul îţi poate da mari emoţii uneori. Şoferul unui autobuz a fost filmat vorbind la telefon în timp ce conducea. La un moment dat, bărbatul a manevrat volanul doar cu cotul. Omul nu s-a gândit deloc că pune în pericol viaţa călătorilor

DISTRIBUIȚI

Să circuli cu RATB-ul îţi poate da mari emoţii uneori. Şoferul unui autobuz a fost filmat vorbind la telefon în timp ce conducea. La un moment dat, bărbatul a manevrat volanul doar cu cotul. Omul nu s-a gândit deloc că pune în pericol viaţa călătorilor. Imaginile surprinse au fost făcute publice pe o reţea de socializare de o călătoare uimită de atitudinea şoferului.

Totul s-a petrecut pe ruta autobuzului 780. Şoferul a fost filmat în timp ce conducea şi vorbea la telefon. Asta s-a întâmplat timp de câteva minute. Şi nu avea un dispozitiv handsfree, aşa cum ar fi fost normal, ci ţinea telefonul la ureche, conducând cu o singură mână. La un moment dat, bărbatul începe şi să gesticuleze, astfel că ajunge să manevreze volanul cu cotul.

Şoferul şi-a continuat liniştit convorbirea telefonică, deşi traficul din Capitală era aglomerat. O femeie revoltată de gestul bărbatului a filmat totul şi a făcut publice imaginile pe o reţea de socializare. Din fericire, călătorii au ajuns cu bine la destinaţiile lor. Inconştienţa şoferului le-ar fi putut pune viaţa în pericol. O clipă de neatenţie, o manevră greşită, ar fi putut duce la un accident. Reprezentanţii RATB nu au comunicat până la această oră un punct de vedere referitor la cele întâmplate.