S-au scurs ore de groază aseară în Prahova, unde un service auto, aflat chiar pe marginea Drumului Naţional 1, în Puchenii Mari, a luat foc. Flăcările înalte şi exploziile din interiorul halei i-au speriat pe localnici, mai ales că exista pericolul ca vâlvătaia să cuprindă şi un depozit de substanţe chimice

DISTRIBUIȚI

S-au scurs ore de groază aseară în Prahova, unde un service auto, aflat chiar pe marginea Drumului Naţional 1, în Puchenii Mari, a luat foc. Flăcările înalte şi exploziile din interiorul halei i-au speriat pe localnici, mai ales că exista pericolul ca vâlvătaia să cuprindă şi un depozit de substanţe chimice. 50 de pompieri s-au luptat ore în şir cu flăcările înalte şi au reuşit, târziu în noapte, să lichideze incendiul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate. Traficul pe DN1 a fost complet blocat.

Alarma s-a dat în jurul orei 19.00. Mai mulţi localnici au văzut flăcările care au cuprins hala dar şi trei maşini care fuseseră aduse la reparat. La cîţiva metri de service-ul  auto este un magazin cu cu produse chimice.

La faţa locului au ajuns opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi alte două care au luminat zona intervenţiei. 50 de pompieri militari s-au luptat ore în şir cu flăcările înalte.

Fumul gros a acoperit întreaga zonă aşa că autorităţile vor acum să afle dacă în atmosferă au fost eliberate substanţe periculoase.