S-au scurs clipe dramatice în centrul oraşului Constanţa, chiar în faţa sediului ISU, pentru salvarea a trei tineri implicaţi într-un accident rutier! Doi dintre ei, un tânăr şi colega lui de serviciu, au fost declaraţi decedaţi, după zeci de minute de resuscitare, iar o a treia persoană, o şoferiţă, a fost dusă la spital

DISTRIBUIȚI

S-au scurs clipe dramatice în centrul oraşului Constanţa, chiar în faţa sediului ISU, pentru salvarea a trei tineri implicaţi într-un accident rutier! Doi dintre ei, un tânăr şi colega lui de serviciu, au fost declaraţi decedaţi, după zeci de minute de resuscitare, iar o a treia persoană, o şoferiţă, a fost dusă la spital. Poliţiştii spun că ea nu a avut nicio vină şi că accidentul s-a produs din cauza tânărului care nu a respectat indicatorul stop. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Era puţin trecut de miezul nopţii, când angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au auzit o bubuitura puternică. Au ieşit să vadă ce s-a întâmplat şi s-au îngrozit: doua maşini erau făcute praf, iar într-una dintre ele doi tineri erau captivi. Martorii erau şi ei şocaţi!

Poliţiştii spun că vinovat este Nicu, un tânăr de 29 de ani, din Năvodari, care era în maşină împreună cu Ştefania, o colegă de-a lui de numai 20 de ani. Ei lucrau la un restaurant din apropiere, îşi terminaseră tura şi se îndreptau spre casă în momentul producerii accidentului.

Medicii au încercat să îi resusciteze pe cei doi tineri din maşina care a intrat ilegal în intersecţie, dar fără succes.

Şoferiţa maşinii care circula regulamentar a fost rănită, dar viaţa ei nu este în pericol.