Românii care mai au încă bani puşi deoparte fug de frig în ţările calde. Nu-i lasă reci nici reducerile de până la 40% oferite de agenţiile de turism celor care se hotărăsc în ultimul moment

DISTRIBUIȚI

Românii care mai au încă bani puşi deoparte, după sărbători, fug de frig şi de curăţarea maşinilor, în ţările calde. Nu-i lasă reci nici reducerile de până la 40% oferite de agenţiile de turism celor care se hotărăsc în ultimul moment, cumulate cu scăderile fireşti de după Revelion. Destinaţiile alese sunt cele unde se poate face plajă: Dubai, Republica Dominicană şi Thailanda.

Decât aici, în România, unde e frig şi e plin de zăpadă, mai bine în destinaţii exotice la peste 20 de grade unde poţi să stai lejer la plajă. Asta-şi spun şi românii care profită la maximum de ofertele last-minute şi pleacă în vacanţe, în sejururi în Thailanda, Dubai sau Maldive. 00.04.32

Cei mai mulţi dintre cei care vânează reducerile aleg să călătorească imediat după sărbătorile de iarnă. Asta pentru că preţurile scad cu până la 35-40%.

În ultimii ani, destinaţia Dubai a devenit tot mai căutată de către români, pe fondul diminuării substanţiale a costului sejurului. Solicitările pentru destinaţiile exotice, în această perioadă, sunt cu peste 20% mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cele mai căutate destinaţii exotice în acest sezon sunt Emiratele Arabe, atât vacanţe în oraş, cât şi în resorturi aflate pe plajă, Thailanda – cu precădere zona Phuket, Krabi sau Koh Samui, cunoscute pentru plajele spectaculoase, Bali, Republica Dominicană, Mexic, Maldive şi Zanzibar. Pentru un sejur în Thailanda, Bali sau Republica Dominicană preţul este cuprins între 1000 şi 1200 de euro, de persoană, şi 1.500-1.600 euro/persoană pentru un sejur în Maldive sau Zanzibar. Pachetele includ bilet de avion, cazare pentru 7 nopţi în resorturi de 3*- 4* şi masă inclusă în funcţie de hotel şi de specificul destinaţiei. În cazul în care sunteţi constrânşi de buget, agenţiile vă pot crea un pachet personalizat în funcţie de suma de care dispuneţi.