Românii au prins gustul tranzacţiilor. Tot mai mulţi oameni sunt dornici să devină investitori şi să-şi folosească economiile în cel mai profitabil mod cu putinţă

DISTRIBUIȚI

Piaţa de capital de la noi din ţară e în creştere, iar asta înseamnă că românii au prins gustul tranzacţiilor. Tot mai mulţi oameni sunt dornici să devină investitori şi să să-şi folosească economiile în cel mai profitabil mod cu putinţă. Totuşi, într-o familie, banii sunt la comun. Mulţi spun că bărbatul este capul familiei şi cel care trebuie să ia deciziile cu privire la finanţe, doamnele, în schimb, sunt de părere că femeile au o intuiţie mult mai bună . Cine ar trebui să ia de fapt aceste decizii, aflaţi din materialul următor!

Investiţia în piaţa de capital reprezintă pentru unii o sursă de venit profitabilă, în timp ce pentru alţii rămâne în continuare un domeniu…necunoscut.

România este anul acesta pe lista ţărilor cu cea mai mare creştere pe piaţa de capital din lume.

Irinel a început în anul 2013 să investească, iar de atunci a prins gustul tranzacţiilor. De curând, el a obţinut un randament de 30% în doar patru luni de activitate pe bursă, aşa că am stat de vorbă cu el şi i-am cerut să ne spună care sunt paşii spre succes.

Din acest motiv, Diana, studentă în anul 2 la ASE a venit astăzi la Forumul Investitorilor Individuali. O fascinează acestă lume şi se gândeşte serios să înceapă să investească, dar nu înainte de a afla mai multe despre ce presupune piaţa de capital.

Specialiştii spun că perspectivele pentru viitor sunt pozitive. În acest moment, valoarea acţiunilor a depăşit-o pe cea de dinainte de criză, iar specialiştii spun că investiţia pe bursă reprezintă o alternativă mult mai bună decât cea în imobiliare.