România a îmbrăcat haine de sărbătoare! Milioane de beculeţe au luminat întreaga ţară şi au creat o atmosferă feerică

DISTRIBUIȚI

România a îmbrăcat haine de sărbătoare! Milioane de beculeţe au luminat întreaga ţară şi au creat o atmosferă feerică, de basm, specifică sărbătorilor de iarnă. Totul, spre bucuria copiilor, care aşteaptă cu şi mai mare nerăbdare sosirea lui Moş Crăciun. Asta în vreme ce adulţii s-au bucurat din nou de savoarea bucatelor tradiţionale şi de câteva concerte inedite organizate în toate marile oraşe din ţară. 

Centrul Vechi, Bulevardul Magheru, Calea Victoriei sau Piaţa Consituţiei. Acestea sunt doar câteva locuri în care Bucureştiul părea scos dintr-o carte cu poveşti. Încântaţi, oamenii au ieşit din case ca să admire beculeţele, iar traficul pe principalele bulevarde a fost aproape paralizat. Surprinzător, de această dată nimeni nu a fost supărat, căci, spun ei, a meritat din plin.

Spiritul sărbătorilor i-a cuprins pe loc pe toţi cei care au trecut prin Piaţa Constituţiei, unde Târgul de Crăciun i-a întâmpinat cu o mulţime de surprize.  N-au lipsit caruselul traditional, brazii impodobiti ori căsuţele cu preparate delicioase unde s-au format cozi interminabile.

Aceeaşi atmosferă de poveste a fost şi la Timisoara, unde oraşul a imbracat straiele de sarbatoare.

Mii de oameni au mers in centrul oraşului sa asiste la momentul aprinderii luminitelor, sa admire bradul si sa se bucure de concerte si de focul de artificii care a închis ziua de 1 Decembrie.

Asteptat cu nerabdare de constănţeni, dar mai ales de copiii care i-au dus dorul un an de zile, orăşelul copiilor de la malul marii si-a redeschis portile aseara.

A fost un spectacol grandios cu zeci de personaje de film ori din desene animate care au urcat pe scena special amenajata.

Cât despre copii, aceştia nu ar mai fi plecat acasă după ce au avut parte de atâtea surprize.