România a îmbrăcat aseară haine de sărbătoare. În Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară au fost aprinse luminiţele de Crăciun. Doar în Capitală au fost instalate peste 3 milioane de beculeţe de tip LED. O atmosferă de basm a cuprins oraşul odată cu aprinderea bradului de Crăciun. Mii de oameni au ieşit din case pentru a se bucura de moment şi pentru a fi primi vizitatori ai târgului de Crăciun

DISTRIBUIȚI

România a îmbrăcat aseară haine de sărbătoare. În Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară au fost aprinse luminiţele de Crăciun. Doar în Capitală au fost instalate  peste 3 milioane de beculeţe  de tip LED. O atmosferă de basm a cuprins oraşul odată cu aprinderea bradului de Crăciun. Mii de oameni au ieşit din case pentru a se bucura de moment şi pentru a fi primi vizitatori ai târgului de Crăciun.

Luminiţele de sărbători au fost aprinse aseară în Capitală. Mai bine de 3 milionae de beculeţe led întinse pe 33 de kilometri.

Tema iluminatului de sărbători de anul acesta merge pe ideea de tradiţie. Luminiţele întruchipează elemente specific româneşti precum ia, clopul sau hora.

Totodată a fost deschis şi târgul de crăciun organizat în Piaţa Consituţiei acolo unde au fost amplasdate peste 100 de căsuţe cu produse tradiţionale şi meşteşuguri.

Şi Timişoara a îmbrăcat haine de sărbătoare. Bradul înalt de peste 20 de metri, dar şi sutele de ghirlande s-au aprins aseară, spre bucuria miilor de bănăţeni, care au ieşit în oraş.

Oamenii au profitat de deschiderea târgului de Crcăiun şi împreună cu vinul cald s-au bucurat de gustoşii colaci secuieşti.

O atmosferă de poveste a fost şi în Iaşi.

Tot ieri au fost aprinse luminiţele şi în multe alte oraşe din ţară, precum Cluj, Craiova sau Buzău.