Româncele fac valuri la piscinele din marile oraşe. De această dată, zâmbetul seducător este cel mai frumos accesoriu al femeii

DISTRIBUIȚI

Româncele care au ratat petrecerile de fiţe de la mare, fac valuri la piscinele din marile oraşe. Fiecare ieşire este un pretext pentru o apariţie spectaculoasă. De această dată, zâmbetul seducător este cel mai frumos accesoriu al femeii. O dantură bine pusă la punct ar putea fi ingredientul principal pentru cea mai neaşteptată cucerire de vacanţă. Tot mai multe românce trec pragul medicilor stomatologi pentru tratamentele estetice.

Pentru că îi place să fie în centrul atenţiei şi să se simtă bine în pielea ei, Alexandra şi-a propus să treacă întâi pe la stomatolog, înainte de a ieşi la ştrand. Pentru că şi-a dorit un zâmbet cât mai seducător, conştientă fiind că asta îi atrage pe bărbaţi, tânăra a apelat la faţetele dentare.

Medicii stomatologi spun că, în lunile de vară, numărul pacienţilor care optează pentru tratamentele estetice se dublează.

Peste 60 la sută dintre pacienţii care apelează la astfel de proceduri sunt femei, pentru care contează foarte mult imaginea, au o viaţă socială activă şi călătoresc frecvent.

Aplicarea faţetelor implică înlocuirea unui strat din smalţul dintelui natural, cu un strat artificial. Costul unei astfel de proceduri porneşte de la 250 de euro pentru un dinte.

Cu zâmbetul pus la punct, toate privirile domnilor de la piscină au fost îndreptate spre Alexandra.

Studiile arată că, de cele mai multe ori, bărbaţii obervă prima dată la o femeie zâmbetul. Cu cât zâmbeşti mai mult, cu atât ai mai multe şanse să atragi mai multe priviri.

Aşadar, încercaţi să zâmbiţi mai des pentru că nu ştiţi niciodată cine s-ar putea îndrăgosti de zâmbetul vostru.