Românca de 31 de ani, rănită în atentatul terorist din Londra, s-a stins din viaţă. Declaraţia emoţionantă a familiei

DISTRIBUIȚI

Andreea Cristea, românca de 31 de ani rănită în atentatul terorist de pe podul Westminster din Londra acum două săptămâni s-a stins din viaţă, după două săptămâni de luptă neîncetată. Tragedia a fost anunţată de familia care a ţinut să le mulţumească tuturor celor care le-au fost alături în cea mai grea încercare a vieţii lor. Andreea era raza noastră de soare, ea va străluci mereu în inimile noastre au scris rudele într-un comunicat dat publicităţii. Moartea Andreei Cristea ridică numărul victimelor atacului de pe podul Westminster la 5. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Andreea Cristea a fost aruncată de pe podul Westminster în apele Tamisei în timpul atacului executat de teroristul Khalid Massoud. Acesta a intrat cu maşina într-un grup de pietoni de pe pod, iar românca a căzut în apele fluviului de la peste 30 de metri înălţime. A fost recuperată de echipele de salvare în stare gravă şi dusă la spital unde a fost operată pe creier.

În ciuda eforturilor depuse de medicii londonezi, Andreea s-a stins din viaţă ieri, la doar 31 de ani. Familia i-a fost alături permanent şi imediat după ce tânăra a fost deconectată de la aparate, rudele au dat publicităţii un comunicat. 

După ce s-a luptat pentru viaţa ei timp de 2 săptămâni, îndrăgita noastră Andreea, minunată fiică, soră, parteneră, prietenă dedicată şi cea mai unică şi iubitoare de viaţă persoană, a fost în mod brutal şi crud scoasă din vieţile noastre, într-un mod cumplit. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca o rază de soare care va străluci pentru totdeauna în inimile noastre.

Banii donaţi de oamenii impresionaţi de drama Andreei vor fi daţi mai departe de familie celor aflaţi în dificultate. Vecinii Andreei din Constanţa, oraşul ei natal, sunt copleşiţi de durere

Drama Andreei a impresionat cu atât mai mult cu cât ea şi iubitul ei Andrei Burnaz veniseră special la Londra pentru a sărbători ziua de naştere a bărbatului, iar apropiaţii cuplului spun că Andreea urma să fie cerută în căsătorie. Tânăra arhitectă nu a mai apucat să spună Da. Acum o săptămână, Andrei Burnaz s-a întors pe podul Westminster, în scaun cu rotile şi cu un trandafir alb în mână, cu speranţa că iubita lui îşi va reveni. Soarta însă le-a fost potrivnică, iar Andreea îşi veghează de-acum iubitul dintr-o altă lume, poate mai bună decât cea de pe pământ.