Român omorât în bătaie, în Anglia. Tânărul a fost găsit fără viaţă într-o pădure din regiunea Kent

DISTRIBUIȚI

Mirajul unui trai mai bun i-a adus sfârşitul unui ieşean de 21 de ani. Tânărul a fost găsit fără viaţă într-o pădure din regiunea Kent, din sud-estul Angliei. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. Poliţia crede că tânărul a fost omorât în bătaie, după ce anchetatorii au observat urme de violenţă pe trupul neînsuflţit al băiatului. Răzvan părăsise România de aproximativ un an, iar de câteva luni, nimeni nu mai ştia nimic de el. Se pare că tânărul se împrietenise cu mai mulţi oameni ai străzii şi că îşi făceau cu toţii veacul în pădurea în care Răzvan şi-a găsit sfârşitul.

Alarma s-a dat puţin peste ora 07.00. Mai mulţi trecători au chemat ajutoare după ce au văzut trupul unui băiat zăcând lângă o pădure din regiunea Kent. Medicii ajunşi la faţa locului n-au putut decât să constate decesul tânărului. Între timp, locul a fost împânzit de anchetatori care au lansat o ipoteză halucinantă: tânărul ar fi fost omorât în bătaie.

Răzvan părăsise România pentru o viaţă mai bună şi plecase în Anglia, la mama lui, imediat după ce a absolvit liceul. A revenit în ţară câteva luni mai târziu, pentru a-şi vizita bunica şi la scurt timp a plecat din nou în străinătate, de această dată însoţit de nişte prieteni. De atunci, nimeni n-a mai dat de el.

Episodul sângeros i-a îngrozit pe locuitorii din regiune.

Martorii spun că, în ultima vreme, tânărul îşi făcea veacul într-o pădure şi că dormea într-un cort. Se pare că acesta s-ar fi împrietenit cu câţiva oameni ai străzii, iar în unele nopţi mergea la un centru de adăpost din zonă. Poliţiştii încearcă acum să afle cum s-a petrecut totul.