Revine iarna în România începând din acestă seară. Meteorologii au emis cod galben de ninsori abundente pentru opt judeţe din nordul şi centrul ţării. Mai mult, vântul va sufla puternic în toate regiunile. În sud însă, în continuare vreme de primăvară , dar nu e exclus ca la sfârşitul săptămânii să avem parte de ploi

DISTRIBUIȚI

Revine iarna în România începând din acestă seară. Meteorologii au emis cod galben de ninsori abundente pentru opt judeţe din nordul şi centrul ţării. Mai mult, vântul va sufla puternic în toate regiunile. În sud însă, în continuare vreme de primăvară , dar nu e exclus ca la sfârşitul săptămânii să avem parte de ploi.

Deşi este ultima luna a anotimpului rece, iar primăvara părea că s-a instalat deja, iată că iarna nu ne părăseşte ţara. Meteorologii anunţă că ninsorile revin începând din acestă seară. Cantităţile vor fi însemnate, de verme ce a fost emisă o atenţionare cod galben.

Cu alte cuvinte, până mâine seară, ne aşteaptăl la ninsori consistente  în toate zonele montane, dar şi în regiunile nordice, nord-estice şi centrale.

Vântul va sufla cu putere, iar izolat va ajunge la viteze de peste 70 km/oră.  În schimb, în jumătatea de sus vom avea parte de vreme frumoasă, însă vântul îşi va face simţită prezenţa.

Duminică este posibil să ne apropiem de valori termice apropiate de normalul perioadei. În weekend se aşteaptă ca temperaturile să fie în scădere şi nu este exclusă nici posibilitatea ca şi în sudul ţării să fie semnalate precipitaţii.