Relaţia dintre Elena Udrea şi Dorin Cocoş s-a terminat cu un divorţ, dar între cei doi au rămas sentimente puternice. Cocoş a fost adus în sala de judecată încătuşat, iar Udrea a suspinat adânc, fără ca fostul soţ să o vadă

DISTRIBUIȚI

Relaţia dintre Elena Udrea şi Dorin Cocoş s-a terminat cu un divorţ, dar între cei doi au rămas… sentimente puternice. Astăzi, politicianul a revăzut-o pe fosta lui soţie în sala de judecată, după ce Udrea l-a chemat ca martor în dosarul „Gala Bute”. Cocoş a fost adus în sala de judecată încătuşat, iar Udrea a suspinat adânc, fără ca fostul soţ să o vadă. După ce a depus declaraţie, Dorin Cocoş a făcut un gest romantic spre cea care i-a fost alături 17 ani.

În sala de judecată, afaceristul a povestit judecătorilor cu lux de amănunte că de multe ori a plătit excursiile Anei Maria Topoliceanu, cea care în trecut a fost cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, dar care a şi făcut multe declaraţii la DNA şi în instanţă  împotriva fostului ministru al Dezvoltării şi Turismului. 

Imediat după ce a dat declaraţie în faţa magistraţilor de la Curtea Supremă, Dorin Cocoş s-a aşezat pentru câteva momente în boxa acuzaţilor. Înainte ca jandarmul să-i pună din nou cătuşele, afaceristul a dus de două ori mâna dreaptă strânsă într-un pumn la inimă şi s-a uitat la Elena Udrea. Un gest foarte romantic prin care milionarul  a vrut să-i arate fostei soţii că încă o iubeşte. Elena Udrea susţine că o relaţie de 17 ani nu se poate uita.

Cei doi au divorţat în anul 2013, în mod amiabil, în faţa notarului. Amândoi au declarat atunci că decizia au luat-o după ce au făcut o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei lor. De atunci, nici unul nu a avut relaţii de lungă durată. Dorin Cocoş se află încarcerat, după ce magistraţii de la Curtea Supremă l-au condamnat anul trecut, în luna octombrie, la 2 ani şi 4 luni pentru trafic de influenţă şi spălare de bani. Instanţa a dispus atunci şi confiscarea a 9 milioane de euro în dosarul Microsoft. Fosta sa soţie este cercetată şi ea de DNA în mai multe dosare, iar în dosarul Gala Bute a fost deja trimisă în judecată.