Pupăză şi Ema, din serialul Trăsniţii se confruntă cu Laurette și cu luptătorul Benny, pentru titlul de cea mai bună gazdă. Cine va câştiga, vedeţi diseară, de la 20:30, la ”Super Cireașa de pe Tort”

DISTRIBUIȚI

În această seară, de la 20.30, la Super Cireaşa de pe Tort, două echipe, una mai trăsnită decât alta, se vor întâlni… în bucătărie. Pupăză şi Ema, din serialul Trăsniţii se vor confrunta cu Laurette, care face echipă bună cu luptătorul Benny, pentru titlul de… cea mai bună gazdă… sub atenta supraveghere a simpaticului bucătar, Horia Vîrlan.

Patru vedete intră astăzi în bucătăria emisiunii „Super cireaşa de pe tort”. Echipa Trăsnită, Grig şi Livia, alias Pupăză şi Ema din serialul Trăsniţii se va duela cu frumoasa Laurette şi luptătorul Benny. Cu toţii vor fi urmăriţi pas cu pas de maestrul bucătar Horia Vîrlan.

Echipa „trăsnită” a ales pentru meniul de astăzi mâncare tradiţională românească. Pupăză şi Ema s-au gospodărit singuri cu ce aveau în casă şi pe lângă casă.

Ciorbă de cocoş, urmată de raţă pe varză, stropite din belşug cu vişinată de casă şi asezonate cu muzică de petrecere. Un meniu savuros care pare că i-a picat cam greu frumoasei Laurette. 

Comentariile acide ale maestrului bucătar la adresa vedetelor nu s-au lăsat aşteptate.

În schimb, faimosul luptător se declară pe deplin mulţumit de meniul trăsniţilor.

Oare cine va câştiga titlul pentru cea mai bună gazdă? Vedeţi diseară, de la 20:30, la „Super Cireaşa de pe tort”.