Procurorii și poliţiştii criminalişti au revenit şi astăzi la clubul Bamboo. După o zi şi jumătate de la izbucnirea incendiului, oamenii legii tot nu au reuşit să ajungă în interior

DISTRIBUIȚI

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu poliţişti criminalişti au revenit şi astăzi la clubul Bamboo pentru a continua cercetarea la faţa locului. După o zi şi jumătate de la izbucnirea incendiului, în urma căruia clubul a fost făcut una cu pământul, oamenii legii tot nu au reuşit să intre înăuntru. Şi asta pentru că incendiul încă nu a fost lichidat în totalitate. După ce ISU va anunţa stingerea completă a focarelor se vor căuta soluţii tehnice pentru ridicarea bucăţilor de beton.

Pentru că mai există încă focare de fum oamenii legii nu au putut intra în clubul de fiţe devastat de flăcări.

Anchetatorii susţin în acest moment că nu există indicii că focul a fost pus la clubul Bamboo.

Mai mult decât atât avocatul clubului Bamboo susţine că era vorba de trei bărbaţi despre care angajaţii clubului au anunţat imediat administratorul  chiar în noaptea incendiului că fumau într-o zonă interzisă.

Procurorii au deschis un dosar pentru distrugere din  culpă având ca urmare rănirea mai multor persoane. dacă vor fi găsiţi vinovaţi aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea între 5 şi 12 ani. Foarte multe persoane au fost audiate şi urmează să fie audiate în acest caz iar ce este important de ştiut este faptul că  şi  mărturia mincinoasă se plăteşte în faţa legii.