Procurorii Parchetului Militar au preluat ancheta în cazul accidentului de la Cernavodă, în care a fost implicată o maşină a armatei. Cei doi militari grav răniţi în urma impactului au fost operaţi

DISTRIBUIȚI

Procurorii Parchetului Militar au preluat ancheta în cazul accidentului de la Cernavodă, în care a fost implicată o maşină a armatei. Cei doi militari grav răniţi în urma impactului au fost operaţi, iar acum sunt conectaţi la aparate, în secţia de terapie intensivă. În acest timp, medicii legişti au făcut autopsiile celor doi tineri care se aflau în celălalt autoturism implicat în accident. Rudele lor se pregătesc de înmormântare.

În maşina armatei condusă de plutonierul major Dan Nica se afla şi generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti. Şoferul ar fi încercat să depăşească un TIR, pe sensul de mers Cernavodă – Constanţa, şi a intrat pe contrasens. (poze cu ei in cutter) Acolo s-a izbit de autoturismul care era condus regulamentar de un tânăr constănţean, Emilian Ovezea. Atât el, cât şi femeia care îl însoţea, Alexandra Zamfir, au murit pe loc. 

Procurorii parchetului militar încearcă acum să stabilească cine este vinovat de cele întâmplate, dar toate datele duc înspre plutonierul major Dan Nica. Atât el, cât şi generalul de flotilă aeriană sunt acum internaţi la spitalul de Urgenţă din Constanţa, unde au fost duşi încă de ieri, cu un elicopter.