Procurorii DNA au descins în punctele de trecere a frontierei din Arad şi au ridicat 18 agenţi şi un ofiţer. Toţi sunt acuzaţi de luare de mită

DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA au descins în punctele de trecere a frontierei din Arad şi au ridicat 18 agenţi şi un ofiţer. Toţi sunt acuzaţi de luare de mită, dar numai unul dintre ei ar fi vrut să ia bani mulţi: peste 40 de mii de euro! N-a mai reuşit, însă! Operaţiunea din această dimineaţă vine la doar câteva luni după ce procurorii DIICOT Timişoara au ridicat mai multi poliţişti de frontieră din Stamora Moraviţa.

Ei sunt câţiva dintre agenţii suspectaţi că au luat şpagă în timp ce se aflau în punctele de frontieră din Arad.

Cei care nu au fost de serviciu, au fost ridicaţi de acasă. Oricum, niciun suspect nu a scăpat şi a fost dus la audieri, la sediul DNA Timişoara.

Aceasta este cea de-a treia acţiune din vestul ţării împotriva politiştilor de frontieră suspectaţi de implicare în dosare de coruptie. Prima operatiune în forţă a avut loc în martie 2011, la vămile Stamora Moraviţa şi Naides, apoi au urmat descinderile din vara anului trecut, tot la punctul de trecere a frontierei Stamora Moraviţa.