Proaspăt ieşit din arest, Cristian Boureanu pozează într-un tată model. Ca să-i convingă pe judecători să îl elibereze din arest, fostul deputat le-a spus că trebuie să aibă grijă de fiica sa, care s-a mutat la el

DISTRIBUIȚI

Proaspăt ieşit din arest, Cristian Boureanu pozează într-un tată model. Ca să-i convingă pe judecători să îl elibereze din arest, fostul deputat le-a spus că trebuie să aibă grijă de fiica sa, care s-a mutat la el încă de când el a ajuns după gratii. Ioana Boureanu spune, însă, că locuieşte cu mama ei şi că nu a vorbit cu tatăl său de când acesta a fost eliberat. Anul trecut, Cristian Boureanu a fost filmat în timp ce îşi târa fiica pe stradă, însă fostul deputat spunea că acum totul merge ca pe roate între el şi Ioana.

În faţa penitenciarului Rahova, dar şi a judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, numele fiicei sale a fost nelipsit de pe buzele lui Cristian Boureanu. Când încerca să scape de arestul prevenitv, el le-a spus magistraţilor că Ioana s-a mutat acasă la el din ziua când acesta a ajuns după gratii. Doar că fiica sa spune că Boureanu…a minţit.

Şi fosta soţie îl contrazice pe Cristian Boureanu.

Anul trecut, Cristian Boureanu şi fiica sa au fost în centrul unui alt scandal, după ce fostul deputat a fost filmat în timp ce îşi târa fiica pe o stradă din Capitală.

Între timp, Cristian Boureanu nu are voie să părăsească Bucureştiul şi este nevoit să dea zilnic cu subsemnatul la Poliţie pentru controlul judiciar. Astăzi a întârziat, însă, câteva minute şi, în grabă, şi-a uitat şi buletinul în maşină.

Cristian Boureanu, dar şi iubita sa urmează să fie judecaţi acum pentru ultraj, respectiv mărturie mincinoasă, după ce maşina în care se aflau a fost trasă pe dreapta, iar fostul deputat a fost agresiv cu oamenii legii.