Primăvara vine cu vești bune din zona fashion! Cea mai dificilă alegere a doamnelor și domnișoarelor, „cu ce mă îmbrac azi?”, își are rezolvarea la SASS STORE, locul în care găsești creativitate, rafinament și calitate dar, cel mai important, haine pentru toate gusturile, vârstele și siluetele

DISTRIBUIȚI

Primăvara vine cu vești bune din zona fashion! Cea mai dificilă alegere a doamnelor și domnișoarelor, „cu ce mă îmbrac azi?”, își are rezolvarea la SASS STORE, locul în care găsești creativitate, rafinament și calitate dar, cel mai important, haine pentru toate gusturile, vârstele și siluetele.

UNDE? Calea Dorobanților, nr.153, într-un showroom primitor, cu un design care îmbină perfect elementele moderne cu cele tradiționale, și unde vei găsi mereu consultanți bine pregătiți, gata să te ajute să compui outfit-ul perfect. Clienții care ne-au trecut deja pragul s-au convins că SASS STORE e cu un pas înaintea trendurilor.

CÂND? Oricând, cu idei și sfaturi pe pagina de Facebook a magazinului Sass Store:

https://www.facebook.com/Sass-Store-541136989567154/

, și de luni până sâmbătă, la sediul nostru din Calea Dorobanților, nr.153!

DE CE? Pentru că știm cât de greu este să găsești toate elementele de fashion într-un singur loc, pentru că îți prețuim timpul și pentru că nu vei pleca niciodată nemulțumit de la SASS STORE. Aici găsești branduri originale și creațiile celor mai buni designeri: Helene Pisc, Carolina D, Andreea Veneciuc, Atelier Georgeta Șerban, Just Couture, Rue Parissiene, Laura Olaru, Caterina Stratan, Berezzo, Eskimo Furs, 2929 Atelier și mulți alții.

CUM? Cu outfit-uri ideale pentru toate evenimentele importante din viața ta: prima cină romantică, aniversarea celei mai bune prietene, cununia civilă, botezul copilului tău, Balul Bobocilor, o noapte în club sau pur și simplu pentru orice moment al zilei, în care vrei să te simți sigură pe tine și atrăgătoare. SASS STORE te ajută să fii classy, stylish, sporty-chic, rock-diva, business-casual, glamourous, romantic-boho, pin-up girl, cum vrei tu, oricând vrei tu. Stay classy or be sassy! Ești singura care alege.

CINE? SASS STORE, magazinul multibrand sută la sută românesc, care satisface și cele mai exigente gusturi. Te invităm să te îndrăgostești de noi, îți oferim în schimb prietenie și fidelitate.

Cu prietenie, echipa Sass Store

București,Calea Dorobanților, nr.153

Email: sass.shop.store@gmail.com