Prima ploaie serioasă din acest an a inundat mai multe străzi din Capitală şi le-a dat bătăi de cap şoferilor, dar şi pietonilor. În multe zone, canalizarea nu a mai făcut faţă cantităţii de apă, aşa că şoselele s-au transformat în bălţi imense. Şoferii au circulat cu viteza melcului pentru a trece prin apă cu maşinile. Iar pietonii au fost nevoiţi să facă echilibristică pentru a se urca în mijloacele de transport în comun

DISTRIBUIȚI

Prima ploaie serioasă din acest an a inundat mai multe străzi din Capitală şi le-a dat bătăi de cap şoferilor, dar şi pietonilor.  În multe zone, canalizarea nu a mai făcut faţă cantităţii de apă, aşa că şoselele s-au transformat în bălţi imense. Şoferii au circulat cu viteza melcului pentru a trece prin apă cu maşinile. Iar pietonii au fost nevoiţi să facă echilibristică pentru a se urca în mijloacele de transport în comun.

Şoseaua Pipera. Ora 13.00. Localnicii spun că de fiecare dată când plouă, trec prin acelaşi calvar. De vină, spun ei, este sistemul de canalizare învechit.

Şoferii au circulat chiar şi cu 10 kilometri pe oră pentru a traversa bălţile formate.

Mergem mai departe şi ajungem pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Altă şosea, aceleaşi probleme. Protagoniştii sunt , de această dată, cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun.

Din păcate, meteorologii anunţă că va continua să plouă abundent în sudul ţării, cel puţin până mâine la amiază. Capitala se află sub informare meteo de vreme rea. În acest timp, vor cădea până la 25 de litri pe metrul pătrat. În Moldova, Nordul Munteniei şi nord-estul ţării, meteorologii anunţă ninsori. 13 judeţe se află sub cod galben de ninsori şi viscol până mâine la ora 11.00.