Prietena unuia dintre cei cinci tineri care au murit carbonizaţi în accidentul de la Suceava a fost snopită în bătaie de cinci colege de la liceul din Gura Humorului: i-ar fi interzis să posteze pe Facebook despre Beniamin, cel mai tânăr dintre ei, dar ea n-ar fi ascultat şi a fost imediat pedepsită

DISTRIBUIȚI

Prietena unuia dintre cei cinci tineri care au murit carbonizaţi în accidentul de la Suceava a fost snopită în bătaie de cinci colege de la liceul din Gura Humorului: i-ar fi interzis să posteze pe Facebook despre Beniamin, cel mai tânăr dintre ei, dar ea n-ar fi ascultat şi a fost imediat pedepsită. A fost bătută cu pumnii şi cu picioarele şi doar intervenţia unui coleg a salvat-o. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Tânăra călcată în picioare are 15 ani şi a fost doi ani colegă de clasă Beniamin Marian Paraliuc. Se înţelegeau foarte bine, iar moartea lui a fost un şoc pentru ea.

Un coleg de-al fetei a reuşit să intervină şi să o smulgă din ploaia de pumni şi de picioare. Era abia operată de apendicită şi orice lovitură îi putea fi fatală. Conducerea liceului din gura Humorului a decis să le scadă nota la purtare tuturor celor cinci fete agresoare.

Părinţii fetei bătute sunt decişi să o transfere la un liceu din Suceava, pentru că se tem că incidentul s-ar putea repeta oricând. Tocmai de aceea, au şi depus plângere la poliţie. Între timp, anchetatorii încearcă să stabilească ce viteză avea maşina în momentul accidentului. Rudele lui Beniamin, băiatul pentru care s-au bătut fetele la şcoală, spun că vitezometrul atinsese o viteză halucinantă.

Ancheta în acest caz nu a fost încă finalizată.