Prichindeii îşi lustruiesc ghetuţele pentru ca Moş Nicolae să treacă pe la ei, încărcat cu daruri. Ce-și dorect micuții anul acesta?

DISTRIBUIȚI

Noaptea care urmează este una specială pentru toţi copiii. Prichindeii ştiu că în această seară trebuie să-şi lustruiască ghetuţele pentru ca Moş Nicolae să treacă pe la ei, încărcat cu daruri. Bătrânelul ştie însă cum s-au comportat micuţii în acest an, aşa că cei care au fost cuminţi vor primi ceea ce îşi doresc. Năzdrăvanii însă se vor alege doar cu o nuieluşă. În familia Gheba din Vrancea este agitaţie mare. Larisa şi Robert se pregătesc din timp pentru venirea Moşului.

Larisa şi Robert s-au îmbrăcat în porturi populare, special pentru venirea lui Moş Nicolae. Deşi au trăit ani buni în Italia, părinţii lor n-au uitat niciun moment de tradiţiile româneşti.

După ce au cântărit bine faptele bune pe care le-au făcut în acest an, micuţii s-au apucat de treabă. Au început să-şi lustruiască de zor ghetuţele în care bătrânelul le va lăsa mult aşteptatele cadouri.

Gândul că ar putea primi o nuieluşă în loc de maşina cu telecomandă visată a speriat-o pe Larisa.

După ce le-au lustruit bine, cei doi copii şi-au aşezat ghetuţele lângă uşă, la vedere.

Deşi alergă către copiii din toată România, Moşul are timp să plece urechea la dorinţele fiecărui copil în parte. Cu acest gând vor adormi în această noapte milioane de prichindei.