Preparate delicoase, muzică bună, băuturi fine şi câmpuri pline de lavandă şi viţă de vie, toate într-un singur loc încărcat de istorie. Este vorba despre Toscana, regiunea din Italia unde se trăiesc cele mai frumoase poveşti de dragoste şi unde visele devin realitate

DISTRIBUIȚI

Preparate delicoase, muzică bună, băuturi fine şi câmpuri pline de lavandă şi viţă de vie, toate într-un singur loc încărcat de istorie. Este vorba despre Toscana, regiunea din Italia unde se trăiesc cele mai frumoase poveşti de dragoste şi unde visele devin realitate. Asta i s-a întâmplât şi colegei noastre Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Magazin. După ce a fost cerută în căsătorie în frumoasa Toscana, Diana spune că s-ar întoarce cu plăcere să viziteze locurile ori de câte ori ar avea ocazia.

Colega noastră Diana Bart a acceptat „sub soarele Toscanei” sa îi fie alături toată viaţa viitorului ei soţ.

Nu a ratat niciun colţişor de rai în minuNata ei aventură peninsulară.

În plus, colega noastră s-a lăsat „îmbătată” de aromele îmbietoare ale Toscanei.

V-am stârnit curiozitatea şi sunteţi mai interesaţi de Toscana? Acum puteţi fi mai aproape de această regiune frumoasă a Italiei. Din 18 septembrie, la Prima TV începe „Pasiune Toscană”, un serial italian, cu o poveste extrem de captivantă, despre şantaj, crimă, conspiraţie şi secrete, dar, mai presus de orice, este o poveste impresionantă de iubire.