Povestea familiei Căpraru din Vrancea a impresionat o ţară întreagă, După ce reporterii Focus au prezentat povestea cutremurătoare a unei mame care îşi creşte singură cei 10 copii, chiar acă este ameninţată din închisoare de către soţul ei…închis pentru viol. Oameni cu suflet mare le-au sărit în ajutor

DISTRIBUIȚI

Povestea familiei Căpraru din Vrancea a impresionat o ţară întreagă, După ce reporterii Focus au prezentat povestea cutremurătoare a unei mame care îşi creşte singură cei 10 copii, chiar acă este ameninţată din închisoare de către soţul ei…închis pentru viol. Oameni cu suflet mare le-au sărit în ajutor. Casa sărăcăcioasă a micuţilor s-a umplut cu alimente, haine şi rechizite. De acum, copiii pot să spere la o viaţă mai uşoară,cel puţin o perioadă, iar mama… să răsufle uşurată înainte de venirea iernii.

Pe Lenuţa şi pe cei 10 copii ai ei i-aţi cunoscut în urmă cu două săptămâni. Îndurerată, femeia ne-a povestit atunci că trăieşte un adevărat coşmar. Locuieşte cu micuţii într-o casă care stă să cadă, primită de pomană de la o localnică. S-au mutat acolo cu toţii după ce bărbatul care ar fi trebuit să fie stâlpul casei a încercat să violeze o copilă şi a ajuns în spatele gratiilor.

Astăzi, am mers din nou acasă la cei 10 copii. I-am găsit cu zâmbetul pe buze, înconjuraţi de oameni cu suflet mare şi zeci de daruri.

Din ziua în care v-am prezentat cazul familiei Căpatru, la Dumbrăveni au ajuns zeci de pachete cu haine şi provizii pentru iarnă, iar telefonul a sunat non-stop.

Situaţia celor 10 copii i-a impresionat până la lacrimi şi pe elevii de la şcoala din comuna Garoafa.

Puştii sunt încântaţi peste măsură de darurile primite. De acum, nu mai sunt nevoiţi să poarte acelaşi rând de haine în fiecare zi.