Povestea bărbatului care este ţintuit într-un scaun cu rotile defect, de mai bine de 40 de ani, a impresionat o ţară întreagă. Un om cu suflet mare i-a dăruit căruciorul electric de care are atât de multă nevoie

DISTRIBUIȚI

Povestea bărbatului care este ţintuit într-un scaun cu rotile defect, de mai bine de 40 de ani, a impresionat o ţară întreagă. De când echipa ştirilor Focus i-a făcut cunoscută povestea, telefonul lui Ionel a sunat neîncetat. Un om cu suflet mare s-a oferit să îi cumpere căruciorul electric de care are atât de multă nevoie. Astăzi, vrânceanul a primit cu lacrimi în ochi scaunul performant şi a reuşit să iasă din camera în care a fost condamnat să trăiască ani întregi.

Pe Ionel l-aţi cunoscut în urmă cu aproape o lună. Are 43 de ani şi tot de atâţia ani este dependent de un scaun cu rotile. Nu s-a jucat niciodată cu copiii pe uliţă, nu a mers la şcoală şi nu a reuşit să-şi facă o familie. Astăzi însă zâmbeşte pentru prima dată, după mulţi ani de chin. În sfârşit, căruciorul electric care îl va ajuta să iasă din casă a ajuns la poarta sa. Un om cu suflet mare, din Mehedinţi, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, ne-a arătat tuturor că există minuni.

După ce o echipă a ştirilor Focus le-a trecut pragul, Ionel a primit telefonul pe care îl aştepta de mulţi ani. Un bărbat îl anunţa că a comandat special pentru el un cărucior electric. De emoţie, nici n-a putut mânca şi a stat toată ziua lângă poartă, să nu piardă momentul.

Nu trece mult şi un reprezentant al firmei care a comandat căruţul din Germania îşi face apariţia la poartă. Ionel abia dacă îşi mai poate stăpâni bucuria şi lacrimile.

Ionel s-a obişnuit repede cu noul cărucior electric performant şi spune că abia aşteaptă să iasă la plimbare, pe uliţe, aşa cum visează de ani buni.

Impresionaţi de situaţia lui, oameni din toată ţara i-au trimis lui Ionel bani pentru ca sora lui să înceapă lucrările de amenajare a unei băi, de care bărbatul are atât de multă nevoie.

În cazul în care vreţi să le întindeţi şi dumneavoastră o mână de ajutor, ne puteţi scrie pe adresa de mail focus@primatv.ro.