Poveste de viaţă şocantă în Olt. O copilă a fost vândută de fratele mai mare, pe când avea doar 14 ani, pentru 300 de euro, ca să-şi achite datoriile la barul din sat

DISTRIBUIȚI

Poveste de viaţă şocantă în Olt. O copilă a fost vândută de fratele mai mare, pe când avea doar 14 ani, pentru 300 de euro, ca să-şi achite datoriile la barul din sat. Adolescenta a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze în Turcia. După patru ani, anchetatorii au reuşit să dea de urma tânărului.

A fost smulsă din braţele părinţilor cu promisiunea că va vedea în sfârşit marea. Fratele copilei, care avea pe vremea aceea 14 ani, şi-a convins părinţii să semneze actele pentru ca cea mică să iasă din ţară. Adolescenta aştepta cu nerăbdare să ajungă în Turcia, acolo unde spera că va avea parte de vacanţa visurilor. N-a bănuit nicio secundă că fratele o vânduse pentru 300 de euro. Avea o datorie la barul din sat şi a încredinţat-o pe sora mai mică iubitei lui care ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi.

După expirarea vizei, copila s-a întors în ţară, însă la scurt timp a fugit de acasă şi de atunci nimeni n-a mai auzit nimic de ea. Au trecut patru ani de atunci şi acum anchetatorii au reuşit să dea de urma tânărului. L-au dus la audieri şi apoi au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Adolescenta, care acum are 18 ani, este dată în urmărire internaţională