Poliţiştii din Capitală, controale într-un târg din Sectorul 4. Oamenii legii au confiscat telefoane şi ceasuri şi au dat amenzi care însumează un miliard de lei vechi

DISTRIBUIȚI

Mare atenţie de unde vă faceţi cumpărăturile. Poliţiştii din Capitală au efectuat astăzi controale într-un târg din Sectorul patru al Capitalei, unde au constatat mai multe nereguli. Marfa nu avea acte de provenienţă, era contrafăcută sau..nu avea preţul afişat. Oamenii legii au confiscat mai multe articole vestimentare, telefoane şi ceasuri şi au dat amenzi care însumează un miliard de lei vechi.

Peste 240 de poliţişti au împânzit astăzi zona unui târg din cartierul Vitan pentru o amplă acţiune de control. Au participat reprezentanţi din toate structurile din cadrul Poliţiei Capitalei. La vederea poliţiştilor, mulţi din cei care îşi desfăşurau activitatea ilegal au încercat să se facă nevăzuţi.

În urma verificărilor au fost constatate şase infracţiuni şi s-au aplicat 35 de amenzi în valoare totală de peste un miliard de lei vechi. Au fost ridicate mai multe sume de bani în lei şi valută şi s-au confiscat sute de articole vestimentare, telefoane mobile şi ceasuri.

26 de autoturisme au fost în total verificate. Nu au fost constatate niciun fel de nereguli. În cadrul acţiunii au fost controlate 19 societăţi comerciale şi au fost legitimate 114 persoane.