Poliţiştii de frontieră au imobilizat pe câmp un bărbat care încerca să intre ilegal în țară. Oamenii legii au găsit asupra lui o cantitate însemnată de droguri de risc

DISTRIBUIȚI

Alertă azi-noapte în vestul ţării. Poliţiştii de frontieră care urmăreau prin camera de termoviziune fâşia dintre România şi Serbia, în cautare de migranţi, au vazut un bărbat care încerca să intre ilegal în ţară. Un echipaj l-a imobilizat pe câmp, iar oamenii legii au găsit asupra lui o cantitate însemnată de droguri de risc. Poliţiştii l-au identificat şi pe complicele acestuia, într-o maşină care era oprită în apropierea frontierei.

Poliţiştii l-au observat pe barbat cum, cu greu, căra 2 sacoșe pe câmp. Imediat au alertat un echipaj de intervenţie mobil care l-a interceptat pe individ. Când a văzut maşina poliţiei de frontieră, a aruncat bagajele şi încercat să fugă. A fost, însă, prins şi imobilizat.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi bărbaţi sunt de naţionalitate albaneză şi că urmau să-şi continue drumul spre Italia.

Cazul a fost preluat de procurorii DIICOT Timiş. Unul dintre albanezi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri, trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă.