Plan roşu de interventie lângă Medgidia, după un impact nimicitor. În goana lui, un şofer grăbit a sfârşit într-un accident cumplit şi şi-a omorât trei prieteni

DISTRIBUIȚI

Plan roşu de interventie lângă Medgidia, după un impact nimicitor. În goana lui, un şofer grăbit a sfârşit într-un accident cumplit şi şi-a omorât trei prieteni. N-a acordat prioritate într-o intersecţie, iar maşina pe care o conducea a fost lovita de un autocar cu muncitori navetişti care mergea spre Cernavoda. Doar prezenţa de spirit a şoferului de autobuz a făcut ca bilanţul morţilor să nu fie mai mare. A tras de volan în ultima clipă şi a scos maşina de pe şosea.

Trei persoane au murit, una este în comă şi alţi şapte oameni au fost răniţi în urma impactului produs între Medgidia şi Cuza Vodă.

Tânărul aflat la volanul autoturismului nu a mai avut nicio şansă. S-a stins pe loc. Prinşi în maşina capcană au fost şi doi amici ai şoferului, pasageri pe bancheta din spate.

Unul dintre bărbaţii care şi-au pierdut viaţa era gardian la Penitenciarul Poarta Albă.

Şoferul autocarului a fost preluat de un elicoper Smurd. Avea picioarele prinse în bordul maşinii şi cu greu a putut fi scos dintre fiarele contorsionate.

Drumul naţional care leagă Cernavoda de Constanţa a fost blocat mai bine de 2 ore. Cozile formate s-au întins pe mulţi kilometri, pe ambele sensuri de mers