Piaţa Victoriei a fost din nou seara trecută scena unui protest de susţinere a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, după ce ministrul Justiţiei a demarat procedurile de revocare din funcţie. Doar în capitală, aproximativ 4000 de oameni au înfruntat gerul năpraznic şi, timp de aproximativ trei ore, au scandat lozinci împotriva Guvernului

DISTRIBUIȚI

Piaţa Victoriei a fost din nou seara trecută scena unui protest de susţinere a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, după ce ministrul Justiţiei a demarat procedurile de revocare din funcţie. Doar în capitală, aproximativ 4000 de oameni au înfruntat gerul năpraznic şi, timp de aproximativ trei ore, au scandat lozinci împotriva Guvernului. Manifestaţii au fost şi în marile oraşe din ţară. Oamenii au cerut în stradă demisia Ministrului Justiţiei şi au condamnat raportul privind actitivatea managerială a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prezentat de Tudorel Toader .

Mobilizaţi pe reţelele sociale, protestatarii au început să sosească în Piaţa Victoriei încă de la ora 18.00. La ora 20.00, mulţimea de manifestanţi ajungea deja la aproximativ 4000 de persoane.

Mii de oameni au protestat şi în marile oraşe. Şi la Timişoara, protestatarii au cerut demisia Ministrului Justiţiei.