Petrecerile de la malul mării nu mai contenesc. S-au construit ringuri de dans direct pe plajă, iar distracţia a fost garantată

DISTRIBUIȚI

Petrecerile de la malul mării nu mai contenesc şi nu vorbim doar despre muzică şi dans în cele mai mari şi mai fiţoase cluburi. S-au construit ringuri direct pe plajă, iar distracţia a fost garantată. Celalţi turişti, dornici de ceva adrenalină, s-au adunat în jurul circuitului de maşini tunate care au făcut spectacol pe faleza Cazinoului din Constanţa. Aşadar, cine a reuşit să se trezească după cheful de azi noapte a avut ocazia să-i vadă pe aşii volanului la lucru, în numere spectaculoase de acrobaţii cu maşini puternice.

Nimeni nu închide un ochi la Mamaia: în corturile imense, unde DJ-ii neobosiţi mixează ritmuri la modă, se dansează non-stop şi se vorbeşte mai mult în engleză.

Şi pe plajă lumea s-a simţit bine. Azi soarele a fost mai generos decât ieri, aşa că mulţi s-au întins pe şezlonguri, în costume de baie. În schimb, în Constanţa, pe faleza Cazinoului, împătimiţii senzaţiilor tari au avut ocazia să îşi testeze abilităţile în arta şofatului, într-un concurs destinat maşinilor tunate. Cei mai curajoşi dintre ei au participat, alături de piloţii de raliuri şi drift, la o veritabilă demonstraţie control al bolizilor de sute de cai putere.

Derapajele controlate au provocat o stare de euforie generală, iubitorii acestui sport explodând în ovaţii când fumul îi înconjura şi mai ales atunci când cauciucurile explodau unul după altul.

Spectacolul s-a încheiat fără incidente.