Peste 200 de kilometri pe oră ar fi avut maşina care a luat foc în cumplitul accident produs miercuri dimineaţă, la Suceava! Cel puţin aşa susţine ruda unuia dintre cei cinci tineri care au murit carbonizaţi atunci. Informaţia este însă contrazisă de prieteni, care spun că vitezometrul nu a depăşit 180

DISTRIBUIȚI

Peste 200 de kilometri pe oră ar fi avut maşina care a luat foc în cumplitul accident produs miercuri dimineaţă, la Suceava! Cel puţin aşa susţine ruda unuia dintre cei cinci tineri care au murit carbonizaţi atunci. Informaţia este însă contrazisă de prieteni, care spun că vitezometrul nu a depăşit 180. Chiar şi aşa, este o viteză mult prea mare pentru un drum european, în curbă, iar tragedia este astfel explicabilă. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Toţi cei cinci tineri care au murit carbonizaţi s-au distrat aproape toată noaptea de marţi la o petrecere de Halloween.

Dimineaţă, pe la 3 şi jumătate, se întorceau spre casă… La volan era Ciprian Năsăudeanu (poze cu el in cutter), tânărul de 26 de ani, despre care părinţii spun că a colindat toată lumea şi că niciodată nu a făcut accident. Luni abia se întorsese din Elveţia şi urma să plece în ianuarie din nou.

Totuşi, în acea noapte, a mers cu viteză. Prea mare faţă de cea permisă de lege.

Într-o curbă din localitatea Ilişeşti, maşina condusă de Ciprian a ieşit de pe banda sa de mers. A izbit un autocamion al unei firme de lactate, apoi un alt autoturism. Şoferul acestuia din urmă, care lucrează pe tir şi urma să plece în cursă, îşi aminteşte cu groază momentul. Este convins şi el că tinerii zburau cu peste 200 de kilometri pe oră.

Cei cinci ocupanţi ai maşinii, Ciprian Năsăudeanu de 26 de ani, Andrei Prelucă de 19 ani, Simona lazarovici, de 16 ani şi fraţii Beniamin Marian Paraliuc de 15 ani şi Emanuel Darius Paraliuc de 19 ani, nu au mai avut nicio şansă. Toţi au murit carbonizaţi.

Un prieten de-al tinerilor a postat pe Facebook un filmuleţ făcut în maşina-sicriu, cu doar câteva minute înainte de accident. Din imagini se poate vedea că acul este trecut de zona de pericol şi că turaţia este peste 6000. (poze in cutter cu comentariile). Oricum, doar poliţiştii vor stabili cu ce viteză rula autoturismul în momentul impactului. Ancheta însă nu a fost finalizată.