Personajele îndrăgite din filmul de desene animate „Frozen” vin în România. Unde va avea loc concertul?

DISTRIBUIȚI

Şi cei mici vor avea ocazia să îşi întâlnească idolii. Personajele îndrăgite din filmul de desene animate „Frozen” vor coborî de pe marele ecran pe scenă pentru a interpreta, în limba română, melodiile adorate de copii. Totul într-un concert la Sala Palatului, pe data de 27 mai. Cei mici se vor reîntâlni cu Elsa, Ana, Hans, dar şi Olaf.

Copiii au primit cu entuziasm vestea că în curând îşi vor putea revedea personajele mult îndrăgite din desenul animat „Frozen”. Elsa şi cu Anna, Hans şi Kristoff şi, bineînţeles, Olaf şi Sven vor prinde viaţă din nou şi vor interpreta live piesele din film, fiind acompaniate de o proiecţie specială a peliculei.

Filmul „Regatul de gheaţă” va rula dublat în limba română. Şi melodiile vor fi reproduse integral, tot în limba română. Cu participarea Orchestrei Simfonice Bucureşti şi a Corului Accoustic, întreaga coloană sonoră a filmului va fi reprodusă integral, fiecare melodie şi fiecare notă muzicală compusă pentru film vor crea o atmosferă unică.

Cântăreţele Paula Seling şi Dalma vor da glas Annei şi Elsei şi vor încânta publicul cu „Hai afară la zăpadă”, „S-a întâmplat”, „După atata amar de vreme” sau „Asta e dragostea”. Lor li se alătură solistul George Papagheorghe, pentru melodiile cântate de Hans, Kristoff şi Olaf. În cadrul unui matinal de lectură, Paula Seling s-a întâlnit cu copiii şi le-a împărtăşit că este onorată să reprezinte un personaj curajos cum este Anna.

Cei mici s-au pregătit deja pentru spectacol şi au învăţat şi ei cântecele.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe 27 mai.